Hinnasto

Pöytävuokrat:

29€ / vko

49€ / 2vko

hinta määräytyy vuokrauksen yhteydessä ilmoitetun viikkovuokran mukaisesti

5€ / lisävuorokausi (siitä eteenpäin 4e/pv)

 

Hintalaput ja -50% leimasin

0,50€ / arkki (sisältää 30 tarraa)

0,50€ / leimasimen ensimmäinen käyttökerta / pöytä

huom! jos laitat kaikki tuotteet puoleen hintaan,niitä ei tarvitse leimata. Kassalla sinulle annetaan lappu pöytääsi ja alennus ohjelmoidaan kassaan. Tämä on ilmaista.

 

Hälyttimet

0,20 € / kpl tarrallinen

0,50 € / kpl nastallinen tai vaijerilla

 

Huonekalu-ja vitriiniosastojen tuotteet:

20 % pöydän vuokraajilta

25 % ilman pöydän vuokraamista

 

 

Muut palvelut:

5€ /vko / pöytä siivouspalvelu (3krt)

5€ pöydän tyhjennys

10€/2h TAI 25€/pv Muuli- peräkärryn vuokraus


helppomyyntipalvelu: 20€ kuukausimaksu / 4vko ja 50% tuotosta (sis.hintatarrat, hinnoittelun, mahdolliset hälyttimet, pöytään asettelun ja siivouksen sekä lopputyhjennyksen)

HELPPOMYYNTI OHJEET:

Jono on tällä hetkellä n.11vko. Voit jäädä jonottamaan ilmoittamalla puhelinnumerosi. Laitamme ohjeviestiä, kun on sinun vuorosi tuoda myyntituotteet.Huolehdithan, että ne ovat puhtaita ja ehjiä sekä kauteen sopivia.

 Perimme ensimmäisen tavaraerän tuonnin yhteydessä kuukausimaksun 20€, jolla saa myyntiaikaa 4vko. Saat samalla sopimusehdot, joissa on ohjeita lisätuontia varten. Tuotosta otamme lisäksi 50%. 

Tavaraa saa tuoda lisää kaksi kertaa kuukauden aikana. 4 vkon jälkeen katsomme, onko myynti ollut sen mukaista, että myyntiaikaa voisi jatkaa. Tuolloin kuukauden tuotosta otetaan uusi kuukausimaksu, jolla mennään 4 viikkoa eteenpäin. Tästä jäävä loppusumma tilitetään kuukausittain automaattisesti. Huom! Jatkaa voi vain yhden kuukauden ajan.

Lopuksi ilmoitamme päivän, jolloin voi loput tuotteet noutaa ja saada samalla tilityskuitin. Myymättömät tuotteet voi myös lahjoittaa meille. 

 

Jaa tämä sivu